Wie schrijft hier?

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik graag naar de beste eyeliner op de markt kijk en ik mijn ervaringen en tips wilde delen om de beste eyeliner mogelijk te maken.

Het is al meer dan twee jaar geleden dat ik voor het laatst gepost hier. Ik heb veel verzoeken voor mijn eyeliner recept, maar ik heb het erg druk en ik heb niet in staat geweest om de tijd om een post te schrijven te vinden. Pardon. Maar dit bericht is voor jou. Ik zal proberen om zeer beschrijvend over alles. Ingrediënten

Een kleine hoeveelheid water, amandelextract en bijenwas. Ik voeg meestal een klein beetje amandelextract en een druppel Braziliaanse was, afhankelijk van de consistentie. Hoe maak je eyeliner Het is makkelijk. Maak gewoon een kleine klodder product, plaats het onder je wimperlijn en breng toe.

Mijn Ebook, dat "Dijksmijk" heet, is hier. Als je mijn berichten leuk vindt en contact wilt houden, gebruik ik Facebook.

Hier is een interview met mij in het Nederlands.

Ik ben een van die bloggers die is het schrijven en delen van eyeliner voor meer dan een jaar. Ik begon deze blog om mijn ogen eruit te laten zien alsof ik de duurste eyeliner had die je overal vinden. Ik begon met mijn eigen oogcrème en een paar tips en trucs, maar na verloop van tijd, voegde ik een paar andere producten en een geheel nieuw palet. Ik begon mijn blog aan het einde van 2012 om degenen die nog nooit hebben geprobeerd eyeliner en degenen die graag om het te proberen te helpen. Ik heb een blog over eyeliner, het heet "Dijksmijn" (The Diner). Ik hoop dat dit bericht inspireert u om het te proberen voor jezelf. En om eerlijk te zijn, als ik tijd heb, schrijf ik ook over eyeliner.

In 2007 werd ik geïnterviewd door een Nederlandse krant, die me vroeg om te praten over de beauty-industrie. Het was het eerste interview dat ik heb gedaan, want ik ben erg verlegen en het is een goede gelegenheid om te praten over iets dat me gelukkig maakt.

Ik ben geboren in 1991. De Nederlanders waren zo vriendelijk om mij de kans te geven om als stagiair voor een bedrijf te werken. Het was echt een goede kans voor mij om te leren over marketing. In 2008 werd ik uitgenodigd voor een kantoorfeest met de rest van de intern groep. Een Nederlandse vriend, die ik J zal bellen, zei dat ik naar zijn kantoor moest gaan. Ik nam haar op haar woord. Na dat eerste feestje ben ik fulltime gaan werken als marketingstagiair. Ik had veel geluk, want de Nederlanders waren vriendelijk en open voor mij full-time werken.

Op social media vind je mij door hier te klikken. Als je vragen hebt, ik ben altijd hier op Facebook, of als je me wilt vragen over een van de genoemde onderwerpen, laat dan een reactie achter!

Over mij : Ik ben een 21-jarige Nederlander die in Nederland woont. Toen ik opgroeide, keek ik naar andermans make-up en was ik jaloers toen ik eruit zag alsof ze eruit zagen.

Ik ben een fan van oogschaduwen, make-up, eyeliner, wimpers en oogzakken. Ik ben een beetje een rebel, en een fan van DIY. Als een indie make-up ontwerper, ik hou van het maken van mijn eigen make-up en ben een enorme fan van alle dingen DIY!

Wat is je favoriete make-up type? Als ik mijn favoriete make-up type moest noemen, zou het oogschaduw zijn. Ik maak graag oogschaduw met potloden, stippen, glitter, glitter, enz. Mijn favoriete schaduwen zijn vloeibare voeringen, crèmevoeringen en gelvoeringen.

Mijn visie

Mijn passie gaat over het creëren van mooie oogschaduwen en een paar van deze zijn geïnspireerd door de beauty-industrie, met inbegrip van make-up, maar ook mode-en modefotografie. Deze oogschaduw zal waarschijnlijk een paar jaar oud voordat ik ze vrij te geven.

Als je van mijn post, druk dan op de like-knop hieronder. En vergeet niet om me een reactie achter te laten met uw suggesties. Ik waardeer alle vriendelijke opmerkingen. De ingrediënten zijn: Mangoolie, Aloë vera, Cocos nuciferabladwater, Caprylic/capric triglyceride, Triethanolamine, Triethoxycaprylylsilane, Benzylalcohol, Hydroxyethylcellulose, Isononyl Isononanoaat, Fenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Fenoxythaanthine, Chloophenesine. De formule is erg zacht en voelt boterachtig aan, maar het is ook erg gepigmenteerd en vereist geen touch-up. De schaduwen zijn gemaakt door een vriend van mij en hij vroeg me om het eens te proberen. De kleuren zijn zeer natuurlijk en ze hebben die klassieke matte afwerking.