Wat zijn de beste eyeliner?

"Beste ding ooit." Het ding dat ik het meest over eyeliners liefde is dat je ze overal dragen. Maar soms, als je in een vergadering, heb je een moment om te kijken in de spiegel en je ziet eruit als een stripfiguur die net werd geslagen door een meisje met een hamer. Dit is zeker logischer dan Zwarte Pieten Pruik Met Staartjes. Dus, ik ben hier om u te vertellen dat er zo veel verschillende eyeliner merken dat ze je kunnen verwarren.

En ja, zo ben ik gewoon. Het is mijn passie om over eyeliner te schrijven. Het is de beste manier om het verhaal te vertellen van mijn reis naar de wereld van make-up.

Op dezelfde manier dat je misschien een gevoel van richting met muziek te krijgen, een soortgelijk concept is in het spel met make-up. Mijn taak is om mensen te helpen om het beste van twee werelden te hebben: Het product en de looks. Ik hou ervan om mijn verhaal met je te delen, zodat jij het ook hebben. Ik weet dat het kan een tijdje duren om te lezen, maar hopelijk zul je beginnen om me te zien als meer dan alleen de blogger die eyeliner doet. Het is niet een eenvoudig onderwerp te dekken en ik hoop dat ik heb geholpen om de discussie over schoonheid open te stellen voor een heleboel mensen. Als je dat leuk vindt en op de hoogte wilt blijven en geïnspireerd wilt worden, schrijf je dan in. Als je een nieuwe lezer bent of het gevoel hebt dat je verdwaalt in de blogwereld, laat dan een recensie achter of laat gewoon een reactie achter. Het zal me helpen om te weten hoe ik het doe, en helpt andere bloggers om me te vinden en om me te helpen deze blog gaande te houden. :)

Dus vandaag ga ik een look delen die ik gebruik in een project voor mijn eerste grote liefdadigheidsevenement en wat ik denk is een van de meest innovatieve en stijlvolle eyeliner formules die ik heb gezien op de markt.

Ik heb het gebruikt voor de afgelopen 2 jaar en het werkt heel goed met mijn ogen. Dit is niet een blik voor iedereen, maar het werkt zeker voor mij. Ik gebruik een gel liner op mijn oogleden om het ooggebied groter kijken en het maakt mijn oogleden er beter en levendiger uitzien.

Voor deze look, heb ik besloten om te gaan voor een 'over the eye' look en gebruik maken van een iets agressievere voering. Ik heb het gebruikt op een paar gelegenheden en ik moet zeggen dat ik graag de look en feel van deze eye liner veel. In tegenstelling tot eyeliner vergelijk, is het merkbaar zuiniger. De formule is dik, maar heeft genoeg houvast voor mij. Ik zou deze eyeliner aanraden aan iedereen, maar vooral vrouwen die graag make-up dragen. Ik ben op zoek naar eventuele opmerkingen, vragen of suggesties. Als je denkt dat ik iets gemist heb, laat het me dan weten. Als je nog andere eyeliner tips, trucs of stalen foto's, deel ze dan in de comments. Ik ga dit bericht updaten met meer tutorials en stalen zo snel als ik kan. Ik ben momenteel bezig met een tutorial voor een aantal andere merken en producten, alsmede de herziening van de producten die ik eerder beoordeeld.