Wat is belangrijk bij het kopen van eyeliner?

First things first:

Voordat u een eyeliner koopt, koopt u een eyeliner pen. De eyeliner zal helpen om het oog vorm te geven, zodat het natuurlijk wordt. Dit is waar we het over hebben als we het over eyeliner hebben. Ook Grondverf Kunststof kan een poging zijn. Het is belangrijk. Wanneer u een eyeliner pen gebruikt, is het belangrijk om niet te letterlijk te zijn. De pen zal u helpen om een meer realistische look te creëren. Zelfs Chanel Oogschaduw Palet zal een testrun zijn. We hebben het niet over je ogen zo recht mogelijk maken, maar om er zo natuurlijk mogelijk uit te zien. Naast de eyeliner pen, moet u een beetje iets om te helpen om je ogen te creëren, en dat is de "eye-liner" zoals het heet. De "eye-liner" is een stuk plastic of heldere nagellak dat is ontworpen om je ogen wat extra definitie te geven. Hoe noemen we dit?

Oogschaduwpalet: oogschaduwpalet

Wat zijn ze? Oogschaduw paletten zijn in wezen een set van tinten, allemaal samen in een groot pakket. Wat kun je verwachten te krijgen met een palet? Nou, veel tinten die je niet vindt op oogschaduw paletten. Het komt meestal in drie verschillende tinten: een donkerbruin, een lichtbruin en een kleurtje. Echter, er zijn verschillende andere tinten die u vinden in hen, en ze zijn allemaal even mooi en hebben hun eigen namen. Ze zijn:

Diep : Een mat donkerbruin. Dit is de meest voorkomende schaduw voor de eye-liner en degene die ik zie een heleboel mensen kopen. Mid-Dark : Een donkerbruin met een zeer lichte glans. Ik vind deze schaduw het moeilijkst te vinden omdat het meestal zo diep is. Perzik : Een glinsterende perziktint met een lichte glans. Dit is een schaduw die ik moeilijk te vinden vind. Perzik is een zeer draagbare en nuttige schaduw voor dagelijks gebruik als het is vrij neutraal. Ik heb in staat geweest om veel gebruik te krijgen uit deze schaduw als gevolg van de lichte glans. Lily : Een helder paars, ik hou van deze schaduw. Ik vind dit een beetje te helder voor de huidtinten van mijn huid. Het is meer een warm paars. Kent iemand een goede eyeliner die niet uitstrijkje en duurt lang. (Zou het goed zijn als het ook bestaat in Zwitserland)? Ik hoop dat dit bericht is nuttig en informatief voor iedereen die op zoek is naar eyeliner ideeën. Als u weet van andere grote tinten, laat me dan een reactie en ik zal ze opnemen. Dit bericht is oorspronkelijk in het Nederlands geschreven en is voor uw plezier in het Engels vertaald. Ik zou graag uw gedachten te lezen! Laat het me weten als je wilt een andere tinten te zien in dit bericht.