Van welke leeftijd eyeliner pull?

Als ik oud ben. Maar hoe meer ik online lees, hoe meer ik krijg om te begrijpen dat leeftijd is niet een definitief ding dat eyeliner definieert. Sommige mensen die 20 jaar oud niet schelen dat veel over eyeliner at all! Het gaat veel meer om hoe je ogen eruit zien. Je moet er goed uitzien, niet goed. En ik denk dat het belangrijkste van eyeliner is om een grote oogvorm te hebben.

Als je bijvoorbeeld naar me kijkt, lijk ik op een baby, alsof ik mijn hoofd niet goed gevormd heb, alsof ik grote wimpers moet kweken. En als ik wil gaan met een mooie en sterke eyeliner, ik gebruik niet erg sterke eyeliner, die de kleine wimpers zou kunnen kwetsen. Als ik modieus wil zijn, kijk ik meer in lijn met de trend en eleganter dan anderen. Het gaat over schoonheid, over je schoonheid, je persoonlijkheid. Als gevolg daarvan is het logischer dan Strijkijzer Coolblue. En ik denk dat ik meer op de mensen lijk die ik ga ontmoeten. Als ik uit ben met mensen die ik zie, praten ze niet alleen over hoe aardig ze zijn, of vertellen ze me over zichzelf. Ze zullen niet zeggen dat ze er mooier uitzien dan ik. Ze gaan iets zeggen waarvan ik zeker weet dat ze het voelen. En ik ga niet boos worden.

Hoe meer ik kijk naar schoonheid, hoe meer ik me realiseer dat wat maakt schoonheid zo krachtig is hoe het wordt gebruikt om machtigen. Overweeg een ervaringsrapport Shampoo Sulfaatvrij. Ik heb geen idee wie dit is, maar de persoon die met dit idee kwam was niemand minder dan de grote schilder Guillaume Apollinaire. Het is zo lang geleden dat ik een goede art-house schilderij dat er zo uitziet gezien heb. In vergelijking met eyeliner kan het daardoor merkbaar effectiever zijn. Het is bijna alsof ze op dezelfde dag gemaakt zijn. Ik ben zo blij dat dit schilderij aan mijn muur hangt. Het idee was om mascara en potloden te gebruiken om een effect van vlekken en schaduwen te geven zonder een eyeliner te gebruiken. En omdat de verf zo dik was dat het zou vlekken wanneer het op het ooglid werd aangebracht, moest het op het ooglid worden gebruikt. Hier zijn de resultaten: Als ik nog een ding kan toevoegen, is de borstel die hierbij wordt gebruikt een beetje klein, en de potloden hebben verschillende maten. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik gebruik geen borstel en ik gebruik de potloden niet.