Kent iemand een goede eyeliner die niet uitstrijkje en duurt lang. (Zou het goed zijn als het ook bestaat in Zwitserland)?

Ja. Maar het is zo duur dat ik het meestal zelf moet maken. Dus besloot ik een zoektocht te doen en vond jullie, mijn eyeliner. Het eerste wat me opviel was dat jullie er niet echt een hebben. Ik denk dat het moet worden vanwege de prijs. Maar ik moet toegeven dat de prijs betaalt voor de kwaliteit. Het is niet zo goed als een van deze goedkope plastic eyeliners. Maar toen ik op zoek was naar iets duurder dan een plastic, kwam ik het zeer goede eyeliner merk, Giorgio Armani.

Dus besloot ik om een recensie over hen te schrijven. Ik wilde iets goedkoper en goedkoper dan de plastic te vinden.

Hoe de gel eyeliner te gebruiken: Voor uw eerste gebruik, gewoon wat eyeliner tegelijk van toepassing op uw bovenste ooglid.

Daarna u over uw ogen gaan met een nauwkeurigere toepassing van een duurdere eyeliner. En u zult blij zijn dat u een dure eyeliner en een zeer betaalbare in hetzelfde product. Dit is een goede zaak.

Het is goed om te weten welke eyeliner het beste voor u is. Als u een zeer fijne huid of uw natuurlijke oogkleur is donker, dan wilt u duurder eyeliner dan een neutrale of zwarte eye liner te gebruiken. Ik denk dat je alleen gelukkig zal zijn als je een hoge kwaliteit eyeliner te kopen en het is precies goed voor je ogen. Hoeveel zijn eyeliner waard? De duurdere eyeliner werkt een beetje beter. Als u donkere of lichtere ogen, dan moet je kijken naar de eyeliner die goed zal werken voor je. Dus, als je in deze positie, is het erg belangrijk dat u de beste eyeliner die geschikt is voor u kiezen. Mijn eyeliner is een goede kwaliteit voor zowel mannen als vrouwen. Er is niet zoiets als te veel oogschaduw kleuren. De meest populaire kleur voor mij is een zwarte oogschaduw die is een beetje te donker voor mij. Ik heb vrij donkerbruine ogen en ik hou van zwart. Er zijn ook vele tinten van bruine eyeliners die ik liefde. Als gevolg hiervan zal het naar verwachting beter zijn dan eyeliner. En als u op zoek bent naar een oogschaduw die licht van kleur is en goed kan werken met donkere eyeliner, dan denk ik dat je niet verder moet kijken. Dit is een uiterst eenvoudige eyeliner die kan worden gebruikt voor elk type oogschaduw die je maar bedenken. Alle kleuren zijn zwart van kleur en de formule is eenvoudig toe te passen. Het enige wat je hoeft te doen is gewoon een vinger van toepassing op de wimperlijn (dat is erg moeilijk te doen met een gewone voering, want het voelt een beetje plakkerig) en je krijgt een ultra-donkere zwarte eyeliner die erg handig is toe te passen, evenals zeer gepigmenteerd en langdurig.

Mijn belangrijkste inspiratie voor dit product is een zwarte eyeliner genaamd de Black Pearl, gemaakt door het merk met dezelfde naam. Ik wilde een zwarte eyeliner met dezelfde zwarte parel gevoel te vinden, maar met verschillende tinten. Ik besloot om te gaan met de donkerste bruin, omdat de formule van dit product was zeer vergelijkbaar met de Black Pearl. Na verschillende tests, vond ik dat mijn proefpersonen vonden het geweldig en ging zelfs zo ver als de toepassing van het op hun wimpers. Wanneer u het product voor het eerst toepast, voelt het een beetje plakkerig aan, maar na de volgende 10 seconden slijtage wordt het erg dik. Het droogt snel, en met de eerste paar lagen merkte ik dat het een zeer dikke, zwarte glans heeft. Het duurt lang. De eyeliner zelf is zeer gepigmenteerd.