Hoeveel zijn eyeliner waard?

Ongeveer $4/

Dus ik denk dat je zien waarom ik graag deze prijs zo laag mogelijk te houden. Omdat het me niet kan schelen. Ik zal eerlijk zijn, ik hou van goede prijzen. Ik wil weten hoe mijn ogen eruit zien als ik naar mezelf kijk en mijn oogmake-up, maar ik ben echt niet geïnteresseerd in wat anderen denken. Mijn eyeliners gaan altijd over kwaliteit. Ik koop nooit iets omdat ik denk, "Oh, het is duur." Nee, dat is nooit gebeurd. Maar ik ben ook niet geïnteresseerd in de prijs van een product. Het gaat om kwaliteit en comfort. Ik gebruik alleen dure producten. Mijn eyeliners zijn gemaakt door de beste merken en ik hou van hun producten. En ik doe zo veel van mijn make-up reviews op Instagram, want het is de makkelijkste manier om de aandacht van mijn volgelingen te krijgen.

Maar ik zou nooit schrijven een "oh het is duur" post over eyeliner van een merk. Nee, ik zou schrijven over wat ik beschouw als een van de beste eyeliner merken in de wereld. Dit is logischer dan L'oreal Baby Roll Mascara Review. En wat betekent dat? Mijn top 3 producten die ik dagelijks gebruik. Laten we eens kijken: Lorac Pro Eyeliner : Dit is veruit mijn beste product. De verpakking is prachtig. Het komt in een echt mooie glazen buis met een aantal echt leuke details. In feite is de verpakking van deze eyeliner is zo mooi dat het een giveaway voor deze blog. De Lorac Pro Eyeliner is echt een geweldige eyeliner die je kopen bij je lokale drogisterij. Het heeft de perfecte vorm en dikte. Als u vette, combinatie- of droge oogleden heeft, werkt de Lorac Pro Eyeliner goed voor u. Dit is een goede eyeliner die ik ten zeerste aanbevelen aan u allen, vooral als je in de markt voor de beste eyeliner ooit. De formule is geweldig en de kleur uitbetaling is geweldig. De verpakking is ook echt geweldig, het is een van de best uitziende eyeliners die ik ooit heb geprobeerd. Ik heb veel plezier met het maken van deze blog, stop alsjeblieft langs en bezoek. Bedankt voor je bezoek.

Als je genoten hebt van deze tutorial, u zich abonneren op mijn YouTube-kanaal. Daar zie je nog wat meer van mijn YouTube tutorials, waaronder deze waar ik je laat zien hoe je deze geweldige wenkbrauw eyeliner te maken! Ook heb ik echt genieten van het kijken naar jullie allemaal proberen mijn eyeliner en laat je inspireren door mijn tutorials. Schrijf je in zodat ik jullie allemaal kan bijhouden en jullie nieuwe trucs en tips kan laten zien die ik van mijn reis heb geleerd. Dank u allen voor het komen door, en kom terug voor meer tutorials! Als je je nog steeds afvraagt waarom ik deze eyeliner op de bovenste post, dat is omdat ik had een heleboel mensen die me vragen om het daar te zetten, want ik ben zo getalenteerd mee. Dit kan indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met eyeliner.