contacteer mij

Aanvraagformulier

Als je contact met me wilt opnemen, ben ik gevestigd in Amsterdam. Ik hou ervan om mijn eyeliner ervaring met anderen te delen. U mij ook vinden op Facebook en Twitter. Ik ben ook beschikbaar voor een Skype-gesprek als u vragen hebt.

Voor de beste eyeliner ervaring adviseer ik deze geweldige eyeliner door Bali, de beste eyeliner voor mijn medium-to-long-line wimpers, degene die je wilt gebruiken als basis voor een ander product of als je wilt een andere look of willen een ander effect van een base eyeliner te bereiken, dit is uw eyeliner. De borstel is een dunne, gladde, romige en zachte en de borstel grootte is perfect voor de dikte en levensduur van de eyeliner. Dit product is geweldig omdat het niet te duur is en je het gebruiken als een alternatief voor de standaard oogschaduw primer en het maakt het aanvraagproces gemakkelijker. Ik geef de voorkeur aan deze borstel, want het is meer natuurlijk uit en het geldt zeer snel.

Het spijt me dat ik je moet vertellen dat ik een oogaandoening heb, wat ik niet leuk vind. Ik doe mijn eyeliner graag zo goed als ik kan, zelfs als het niet perfect is. Als je van mijn eyeliner, u overwegen de ondersteuning van mijn blog. Als u geïnteresseerd bent in het zien van wat ik doe, lees dan mijn bio.

Als u een verhaal of een idee voor mijn blog, dan voel je vrij om te schrijven in de commentaar sectie. Dank u! Als je deze blog interessant vindt, of je leest gewoon graag over mensen die geen perfecte ogen hebben, dan kun je genieten van de volgende post: The Perfect Eye Colour: een tutorial over het maken van een perfecte oogkleur! (door Laura D'Anastasio) Ik heb onlangs klaar met het maken van deze tutorial voor iemand die geïnteresseerd is in het maken van hun eigen oogkleur (voor een blog post over, ga naar de blog link hieronder).

Opening Hours

  • Maandag: 08:45 - 16:00
  • Dinsdag: 08:00 - 16:00
  • Woensdag: geschlossen
  • Donderdag: 09:45 - 16:45
  • Vrijdag: 06:30 - 19:30
  • Zondag: 08:45 - 19:00